Spaar voor een van de geschenken met het Tiktak spaarprogramma.Ontdek de mogelijkheden
Verwen

Verwen uw gasten met oer-Hollandse koffie en thee

Vraag gelijk voor uw locatie een adviesgesprek op maat aan
Koffie
Topkwaliteit koffie en thee voor de horeca

Koffie en thee van oer-Hollandse topkwaliteit serveren in uw horecazaak? Kies dan voor het uitgebreide assortiment koffie en thee van Tiktak.

Authentieke koffie en thee zonder franje, dat is Tiktak. Gemaakt in Groningen naar traditie van koffiemeester Klaas Tiktak. Met onze unieke koffie en thee helpen wij uw horecagelegenheid om zich te onderscheiden van de rest.

Ondersteuning vanuit Tiktak

Kiest u voor Tiktak? Dan ondersteunen we u waar we kunnen. Regelmatig komen we langs om uw molen en espressomachine optimaal in te stellen. Uw personeel krijgt trainingen zodat ze de apparatuur perfect kunnen bedienen en heerlijke koffiespecialiteiten kunnen maken.

Ons assortiment

U kunt kiezen uit verschillende koffieblends: van stevige single origins tot perfect gebalanceerde melanges. En we hebben ook een uitgebreid assortiment aan losse thee en verpakte theezakjes. Zo kunt u uw gasten altijd een goedgevulde theedoos voor te zetten.

Pure
Ontdek het verhaal van

Pure Groningen

Gewoon goede koffie. Dat is waar Tiktak voor staat. En Pure ook. Daarom werkt de koffiespeciaalzaak aan de Vismarkt in Groningen al 8 jaar met de producten en machines van Tiktak. 

Hoe het begon

8 jaar geleden nam jonge ondernemer Kokulan Pure over. Met een visie: koffiedrinken op deze unieke locatie in hartje Groningen moest een beleving worden. En dat begint bij kwaliteitskoffie en goede apparatuur. 

Materiaal en producten van de bovenste plank

Bij Pure staat nu dan ook een echte blikvanger in de zaak. Een Leva Luxury 3 Multiboiler 3-groeps Machine, op maat gemaakt voor Pure. Met alle functionaliteiten om dat perfecte Italiaanse bakje koffie te kunnen drinken op de Vismarkt. En natuurlijk de bonen van Tiktak en een theedoos gevuld met Tiktak-thee op de counter. 

Een samenwerking met een gemeenschappelijke visie

De enthousiaste ondernemersmentaliteit van Pure past goed bij Tiktak. Investeren in een duurzame relatie ging dan ook automatisch. Zo dachten we bijvoorbeeld mee over hun verbouwing. Want waar zetten we de koffiemachine neer om de perfecte routing te creëren? Daarnaast ondersteunden we Pure bij marketing en het neerzetten van hun merk.

De toekomst van Pure en Tiktak

Pure en Tiktak denken over veel dingen hetzelfde: de koffie moet van kwaliteit zijn en beleving is essentieel. We kijken daarom uit naar een samenwerking die nog lang duurt. Met onze koffie kan Pure constant kwaliteit blijven leveren aan hun klanten. En voor Tiktak is Pure een prachtige flagshipstore met een van de mooiste machines van het land.

Persoonlijke levering en contact
Training in koffieambacht
Snelle service & hoge kwaliteit
Een

Een complete merkbeleving

Op het gebied van merkbeleving kunnen we uw horecagelegenheid op verschillende manieren ondersteunen. Zo laat u uw gasten zien dat u kwaliteit schenkt. Denk bijvoorbeeld aan indoor en outdoor signing, terrasondersteuning, servies, kleding en advertenties met Tiktak-logo.

Eerlijke

Eerlijke koffie & thee

Producten waar iedereen beter van wordt: dat is waar we voor gaan bij Tiktak. Daarom heeft onze koffie en thee keurmerken als Fair Trade, Rain Forest Alliance (RFA) en Bio. De grondstoffen worden ingekocht bij erkende plantages en boeren die er een eerlijke prijs voor krijgen. Goed voor de boer én voor de wereld.

Vraag uw adviesgesprek op maat aan

Wat past het best bij uw horecaonderneming? Onder het genot van een goede kop koffie of thee gaat onze accountmanager graag met u in gesprek.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact

De

De wereld van Tiktak

Heeft u vragen over ons diverse aanbod aan koffie en thee? Of wilt u graag een persoonlijk advies en aanbod op maat ontvangen voor uw specifieke behoeften? Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.
Eerlijk en verantwoorde koffie & thee
Persoonlijke contact
Gebrand in Groningen
© Copyright Tiktak koffie & thee 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen