Spaar voor een van de geschenken met het Tiktak spaarprogramma.Ontdek de mogelijkheden
Goede

Goede koffie op de werkvloer. vanzelfsprekend

Vraag een adviesgesprek op maat aan voor uw organisatie
Als
TOPKWALITEIT KOFFIE

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar koffie van topkwaliteit, dan bent u bij Tiktak aan het juiste adres.

Bij de inkoop van koffie stellen wij hoge eisen aan de koffiebonen. Zo gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Arabica & Robusta bonen voor onze koffie melanges. Met onze unieke smaakmelanges helpen wij uw bedrijf om zich te onderscheiden van de rest.

Tiktak geeft trainingen en controleert op kwaliteit door de instellingen van de machine te bewaken. We ondersteunen u als ondernemer door personeel op te leiden en te trainen op het bedienen van de apparatuur en het maken van de meest bijzondere koffiespecialiteiten.

Opzoek
MACHINES DIE LEVEREN

Opzoek naar een Koffiemachine die blijft presteren, wij leveren elke machine van groot tot klein.

Tiktak heeft jarenlange ervaring voor elk bedrijf en bedrijfsgrootte. We leveren voor uw bedrijf service van A tot Z. Ook voor koffiemachines bent u bij ons aan het goede adres. Ons brede assortiment van hoogwaardige koffiemachines biedt voor elk type bedrijf de juiste machine.

Snelle levering
Nooit zonder koffie
Snelle service & hoge kwaliteit
Tiktak

Tiktak op Kantoor

Tiktak Koffie en Thee bieden niet alleen een uitstekende smaakervaring, maar ook een uitnodigende oplossing voor kantoren die op zoek zijn naar de perfecte koffievoorziening voor hun bezoekers. Als u wilt dat uw bedrijf een warm welkom biedt, is Tiktak de ideale keuze om indruk te maken op gasten en medewerkers.

Eerlijke

Eerlijke koffie & thee

Tiktak kiest voor verschillende keurmerken zoals Fair Trade en Rainforest Alliance (RFA). Door in te kopen volgens de handelsvoorwaarden van Fair Trade Max Havelaar en ervoor te zorgen dat grondstoffen uitsluitend worden ingekocht bij erkende plantages of organisaties, ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun producten. Op deze manier delen ze rechtvaardig mee in ons succes, terwijl ze ook streven naar duurzaamheid en behoud van het regenwoud via de Rainforest Alliance-certificering.

Vraag uw adviesgesprek op maat aan

Ontvang nu volledig vrijblijvend een op maat gemaakt adviesgesprek voor uw bedrijf met een van onze ervaren accountmanagers. Samen met u kunnen we onze unieke smaakmelanges laten proeven en ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen zich te onderscheiden van de rest.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact

De

De wereld van Tiktak

Heeft u vragen over ons diverse aanbod aan koffie en thee? Of wilt u graag een persoonlijk advies en aanbod op maat ontvangen voor uw specifieke behoeften? Stuur een bericht en wij nemen contact met u op.
Eerlijk en verantwoorde koffie & thee
Persoonlijke contact
Gebrand in Groningen
© Copyright Tiktak koffie & thee 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen