Tiktak thee assortiment

We kunnen iedere situatie naar wens invullen met het ruime Tiktak assortiment aan smaken met piramide zakjes en losse thee. Voor de optimale theebeleving bij uw gasten wordt deze geserveerd met een complete lijn hoogwaardig serviesgoed van porselein en glaswerk.

De theeblaadjes komen van over de hele wereld, zijn met zorg geplukt en van de hoogste kwaliteit. Naast de verrukkelijke smaken, worden de zintuigen nog eens extra geprikkeld door de prachtige verpakking. Bovendien draagt het hele theeassortiment het Fair Trade keurmerk.

English tea

Een smaakvolle melange van theesoorten uit Ceylon: donker van kleur en krachtig van smaak. Deze verkwikkende thee is perfect om de dag mee te beginnen, maar ook gedurende de rest van de dag heerlijk om te drinken.

Ceylon

Tiktak Ceylon thee wordt geplukt op de hellingen van de centrale hoogvlakten van het eiland Sri Lanka (het voormalige Ceylon). Voor deze krachtige, amberkleurige thee worden alleen de allerfijnste blaadjes gesorteerd. Onze Ceylon thee kent een frisse afdronk en kan de hele dag door worden gedronken, eventueel met een scheutje melk.

Rode vruchten

Tiktak rode vruchten thee is een frisse theemelange waar de smaken van verschillende rode vruchten aan zijn toegevoegd. De combinatie van geurig fruit aroma en het pure van zwarte thee geeft een verrassend resultaat en wordt vooral in de middag gedronken.

Rooibos

De Rooibos is een stekelige heester met fijne naaldjes en gele bloemen, die groeit in het Cederberggebied in Zuid-Afrika. Rooibosthee is vrij van theïne en bevat weinig tannine. Deze lichte, zoete Tiktak rooibos thee met een heldere rode kleur kan de hele dag gedronken worden.

Rozenbloesem

De rozenbloesem is de inspiratiebron van onze mélangeurs bij het samenstellen van deze romantische en delicate combinatie van thee, bergamot, rozenblaadjes, vanille en een toon lavendel. Drink deze Tiktak rozenbloesem thee liefst puur, zonder suiker, ’s ochtends of in de middag.

Earl grey

Een ware klassieker onder de theedrinkers. ’s Werelds bekendste geparfumeerde thee wordt met zorg samengesteld. Een traditionele zwarte thee van Tiktak met bergamot aroma, wat de thee een frisse, bloemige smaak geeft. Earl grey is een thee die vooral in de middag en avond goed tot zijn recht komt.

Citroen

Citroengras of Sereh is vooral bekend in de Oosterse keuken. Deze melange heeft een heerlijk frisse smaak zonder zuur te zijn. Een echte dorstlesser die het hele jaar door en op ieder moment van de dag gedronken kan worden. Bij warm weer is deze thee een aanrader.

Darjeeling

Tiktak Darjeeling thee is een fruitige thee uit de provincie Darjeeling gelegen in het noorden van India. Darjeeling wordt gedurende de zomermaanden geplukt op de uitlopers van het Himalaya gebergte en heeft de onmiskenbare smaak van rijp fruit als amandel en perzik. Drink deze thee liefst in de middag.

Vanille Karamel

Een combinatie van twee bijzondere smaken, die elkaar meesterlijk aanvullen. Samengebracht met zwarte thee uit Sri Lanka (het vroegere Ceylon) is deze zoete melange een klassieker, die vooral later op de dag heerlijk tot zijn recht komt.

Groene thee Sencha

Deze groene thee is afkomstig uit het land van de oudste theecultuur in de wereld, China. De thee heeft een geurig aroma, een krachtige smaak en een licht bittere afdronk. Door het achterwege laten van het oxidatieproces, houdt de thee haar natuurlijke smaak en heldere groene kleur. Een smaakvolle thee die de hele dag gedronken kan worden.

Munt

Muntthee is erg populair in Arabische landen. Deze zachte, aromatische thee heeft een verfrissende werking. Tiktak muntthee wordt vaak gedronken na een maaltijd, maar is ook heel verkoelend op een zomerse dag.

Groene thee Jasmijn

Groene thee Jasmijn uit Sri Lanka (het vroegere Ceylon) die door toevoeging van jasmijn heerlijk smaakt en bloemig geurt. De aromatische jasmijn heeft een positieve invloed op het smaakkarakter van de groene thee. Jasmijnthee is een van de grote theeklassiekers.

English tea

Een smaakvolle melange van theesoorten uit Ceylon; donker van kleur en krachtig van smaak. Deze verkwikkende thee is perfect om de dag mee te beginnen, maar ook gedurende de rest van de dag heerlijk om te drinken. Klassieke zwarte thee is het meest populair Beter bekend als English Breakfast 100% black tea Bereiding In vier eenvoudige stappen bereid u een

Rooibos

De Rooibos is een stekelige heester met fijne naaldjes en gele bloemen, die groeit in het Cederberggebied in Zuid-Afrika. Rooibosthee is vrij van theïne en bevat weinig tannine. Deze lichte, zoete thee met een heldere rode kleur kan de hele dag gedronken worden. Rooibos is een struik die groeit in Zuid-Afrika De naaldjes worden geplukt, gestampt, geoxideerd, gedroogd en verpakt

Rode vruchten

Een frisse theemelange waar de smaken van verschillende rode vruchten aan zijn toegevoegd. De combinatie van geurig fruit aroma en het pure van zwarte thee geeft een verrassend resultaat en wordt vooral in de middag gedronken. Zwarte thee met geurig fruit Combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee Aroma geeft de thee een frisse smaak Bereiding In vier eenvoudige

Earl Grey

Een ware klassieker onder de theedrinkers. ’s Werelds bekendste geparfumeerde thee wordt met zorg samengesteld. Aan traditionele zwarte thee wordt bergamot toegevoegd, wat de thee een frisse, bloemige smaak geeft. Een thee die vooral in de middag en avond goed tot zijn recht komt. Zwarte thee met bergamot aroma Bergamot is een citrusvrucht uit Italië Aroma geeft de thee een

Groene thee Sencha

Groene thee afkomstig uit het land met de oudste theecultuur in de wereld, China. Deze thee heeft een geurig aroma, een krachtige smaak en een licht bittere afdronk. Door het achterwege laten van het oxidatieproces, houdt de thee haar natuurlijke smaak en heldere groene kleur. Een smaakvolle thee die de hele dag gedronken kan worden. Japanse groene thee Sencha =

Munt

Muntthee wordt veel gedronken in Arabische landen. Deze zachte, aromatische thee heeft een verfrissende werking. Muntthee wordt vaak gedronken na de maaltijd, maar is ook heel verkoelend op een zomerse dag.

Suikerstaafjes

Kop en schotel

Porseleinen set

Theedoos

Glas

Koekjes

Take away